U bent hier

Handicartcommissie

Handicartcommissie  

Hoe werkt dat met die handicarts? 

Heel eenvoudig! 

Als je –al dan niet tijdelijk- moeite hebt met het lopen van 9 of 18 holes, dan zijn er handicarts beschikbaar. Met een handicartpasje kan je daarvan gebruik maken tegen een sterk gereduceerd tarief.

Bel mij even of stuur een email als je een pasje nodig hebt, dan vertel ik precies wat er verder nodig is, bijv. een pasfoto en een medische verklaring bij een permanente pas. Aanvraagformulieren liggen ook bij de receptie van de golfbaan, eveneens is informatie beschikbaar via www.handicart.nl

E.e.a. kan snel worden geregeld, zeker voor donateurs van de Stichting Handicart waarvoor een flitsprocedure geldt. Anderen krijgen even de tijd om na te denken over het donateurschap.
Op onze golfbaan zijn 3 handicarts beschikbaar. De handicarts zijn eigendom van de Stichting Handicart, die ook zorgt voor het onderhoud. De ‘enige’ tegenprestaties die gevraagd worden: een goede stalling, een net gebruik én last but not least, een jaarlijkse afdracht per handicart.
Deze jaarlijkse afdracht moet opgebracht worden uit de gebruikersbijdragen (de gebruikers betalen per gebruik een bedrag dat ver ligt onder de kostprijs), de opbrengst van het jaarlijkse handicarttoernooi (zie vademecum) en –vooral- de bijdragen van donateurs.

Van de pashouders wordt verwacht dat ze donateur zijn, maar van de andere leden, vind ik, eigenlijk ook. Er kan zo maar iets gebeuren waardoor een handicart -al dan niet tijdelijk- noodzakelijk wordt om een rondje te kunnen golfen. Daarom moeten we met z’n allen deze mooie faciliteit, gebaseerd op het ouderwetse begrip solidariteit, in stand te houden.

Voor de prijs van een consumptiekaart bent je al een goede donateur. Kijk eens op de website 
 
Hartelijke groet,
Henk van Vulpen
Clubconsul Handicart
055 5417602
06 17479858
Email: henkvanvulpen@kpnmail.nl