U bent hier

Qualifying scorekaart (Q-kaart)

Invoeren Q-kaart
Als je een qualifying ronde gaat spelen, moet je vooraf aan je marker laten weten hoeveel en welke holes en van welke kleur tee je gaat spelen. Het blijft zaak je scorekaart zo snel mogelijk na de ronde golf in te voeren. Je handicap wordt hierdoor meteen aangepast en blijft zo up-to-date.

Het invoeren (registreren) van een Q kaart kan op verschillende manieren.

  1. Meest eenvoudig is het invullen van je score in de golfapp (genaamd Golf.nl) op je telefoon. Na het aanmaken van een account, voer je daar gedurende of na je ronde je scores in. Jouw marker moet die vervolgens digitaal goedkeuren. We sporen iedereen aan deze app te gebruiken.
  2. Een andere mogelijkheid is invoeren via de website. Na inloggen op Proware klik je (in je dashboard) onder 'Mijn handicap' op 'Nieuwe scorekaart'.

Je hoeft je scorekaart niet langer in te leveren of te bewaren.

Als het om een of andere reden niet lukt de score in te voeren of er gaat iets anders fout, neem dan contact op met de R&H.

Invoeren wedstrijdkaart
Na een wedstrijd moet elke deelnemer zijn kaart direct invoeren en daarna de kaart inleveren bij de wedstrijdleiding. Kies na het inloggen op onze website via Proware voor 'Wedstrijdkaart'; de rest wijst zich vanzelf.