U bent hier

Uitleg over inschrijven en startlijsten

Inschrijven voor wedstrijden
Het jaarprogramma omvat gezelligheids- en qualifyingwedstrijden over 9 of 18 holes.Het programma van deze evenementen kun je vinden op de website van de vereniging door in de menu-balk te kiezen voor 'evenementen' op de home (= openingspagina) pagina.
Inschrijven voor een wedstrijd kan alleen via de Proware-website, de aanklik-button daarvoor vind je rechts op de home-pagina van de verenigingswebsite. Nadat je bent ingelogd met naam en wachtwoord, klik je in het menu op de wedstrijden/kalender en vervolgens op de wedstrijd waaraan je wilt meedoen en kun je je vervolgens aanmelden voor de wedstrijd. Je kunt je via deze weg ook weer afmelden. Belangrijk: Inschrijven voor een wedstrijd kan tot uiterlijk 48 uur voor de eerste starttijd. Deelname aan qualifying wedstrijden betekent automatisch dat de scores worden geregistreerd en zonodig leiden tot aanpassing van de handicap van de spelers.

Startlijsten
Elke wedstrijd wordt georganiseerd en geleid door tenminste twee leden van de wedstrijdcommissie. De wedstrijdleiding stelt de spelsoort voor de wedstrijd vast en maakt de flightindeling. De dag voor de wedstrijd wordt via de Proware website de flightindeling bekendgemaakt. Via de hierboven aangegeven procedure ‘inschrijven voor de wedstrijd’ kom je in het menu voor je wedstrijd en kun je klikken voor flightindeling'' en voor "startlijst' . Voor de uitslag kun je na de wedstrijd kijken op de verenigingswebsite bij 'wedstrijduitslagen' in het groene vakje linksonder op de home pagina.
Belangrijk: Elke deelnemer dient zich uiterlijk een half uur voor zijn of haar starttijd persoonlijk melden bij de wedstrijdleiding voor het in ontvangst nemen van de scorekaart, playing handicap en het betalen van de wedstrijdbijdrage (9 holes euro 2 en 18 holes euro 3) . Bovendien dient hij of zij 10 minuten voor de starttijd aanwezig zijn bij de teebox van hole 1.