U bent hier

Wedstrijd uitslagen

Zomeravondcompetitie slotwedstrijd

Datum: zondag 20 augustus 2017
Zomeravondcompetitie slotwedstrijd

Heren senioren 2e wedstrijd 4-banentoernooi De Koepel

Datum: woensdag 16 augustus 2017
Op maandag 14 augustus speelden de heren senioren hun 2e wedstrijd in het 4-banentoernooi op de mooie baan van golfclub De Koepel in Wierden. Het was ook de 2e wedstrijd die we op die baan speelden nadat we op 19 juni na 3/4 van het parcours te hebben afgelegd, van de baan af moesten. Een planningsfoutje! We kregen een gratis nieuwe ronde 18 holes aangeboden waar we van hebben gebruik gemaakt.

Stand heren senioren 4-banentoernooi 2017

Datum: woensdag 16 augustus 2017
De stand in het heren senioren 4 banentoernooi na 2 wedstrijden geeft aan dat Reinoud Roukema fier aan kop gaat met 66 punten. Dat wordt nog spannend met nog 2 wedstrijden te gaan. De winnnaar wordt de speler met de hoogste score over 3 van 4 wedstrijden. Hieronder is de stand weergegeven.

Matchplaykampioenschapschema 2017

Datum: dinsdag 15 augustus 2017
De resultaten van het Matchplaykampioenschap 2017 per 15 augustus.

De 1/2 finale bij de heren moet gespeeld zijn voor 28 augustus. De Dames en Heren finales worden gespeeld op 3 september, bij de dames is de finale al bekend..

​De laatste stand staat nu op de site.

Iedereen veel succes gewenst.

7e Zomeravondcompetitie

Datum: zaterdag 12 augustus 2017
Zaterdag 12 augustus: veel nattigheid, hoe zal het gaan vanavond? Ongelooflijk maar bijna alle avondwedstrijden zijn telkens weer in goed weer gespeeld. Zo ook deze keer, na een dag vol buien en motregen klaart het op en is het prima weer als we de zomeravondwedstrijd houden.
​32 Deelnemers deze keer mede dankzij Marijke die aankwam lopen alsof ze zich had aangemeld hetgeen dus niet zo was. Maar zoals het motto van de club luidt, een club voor iedereen, maakten we daar helemaal geen probleem van en deed ze gewoon lekker mee.
​De uitslag bij de dames:

Maandtrofee augustus 2017

Datum: zondag 06 augustus 2017
Zonnige augustus maandtrofee

zomeravondwedstrijd VI

Datum: zaterdag 05 augustus 2017
Na een wat grijze dag werd het toch nog een zonnige avond. Prima omstandigheden voor een nieuwe zomeravondwedstrijd. Bijna iedereen, 8 flight, gingen om 17:00 uur de baan in. Op hole 1 was de longest gestoken. Bleek toch wel lastig maar bij de dames was Marianne Henneke de winnaar en bij de heren Michel Daamen. De neary was op hole 5. Dit was voor de heren een lastige opgave, geen winnaar. Bij de dames was Anita Veenland de winnaar. 

Zomeravondcompetitie 5

Datum: zondag 30 juli 2017
Zomeravondcompetitie 5

En weer hadden we spreekwoordelijk geluk met het weer. Een paar minuten lichte regen tijdens het spelen, maar op het terrras bleef het na afloop nog lang gezellig en ....... droog, ondanks allerlei weerapps die het tegendeel beweerden.