U bent hier

Groepslessen

Aan alle leden van onze golfvereniging,

Net als in voorgaande jaren willen wij graag het deelnemen aan groepslessen weer stimuleren.
Er zijn altijd wel bestaande groepjes die het zelf regelen met Wytse maar voor diegenen die daar niet aan deelnemen en het toch leerzaam en leuk vinden om met een groepje wat lessen te gaan nemen, is er weer de mogelijkheid zich aan te melden bij Wessel v Soest ( wvansoest0@gmail.com). Hij zal proberen uit de aanmeldingen dan nieuwe groepjes te vormen. Wytse wil minimaal 5 en maximaal 6/7 deelnemers per groep en de kosten zijn dan € 10 per persoon per les.

Wij zijn voornemens om in januari februari en maart weer Golfstart lessen te organiseren en op die dagen in het weekend is Wytse dan toch al aanwezig en is er meteen prima de gelegenheid voor groepslessen. Verder kan iedere groep zelf afspraken maken met Wytse op dagen die beide partijen schikken.
Kortom: wil je in de saaie grijze maanden er nog eens op uit, je clubgenoten weer ontmoeten, je contacten onderhouden of versterken én last but not least je golfvaardigheid op peil houden of zelfs op een hoger peil brengen, meld je dan aan bij Wessel.

Groepslessen
Groepslessen